Вчитувам...

Храната е премногу вредна за да биде залудно потрошена,
како и вашите пари!


Купете вкусна храна за пониска цена со нашите last minute понуди

Kako функционира?

Избери

Вкусна храна од угостителските објекти во твојата близина

Резервирај

Оброк кој ти се допаѓа

Подигни

Во предвидената временска рамка

Нашето влијание

Вкупно заштедени средства

Спасени оброци

Избегнати емисии на СО2

Донирани средства

Кои се нашите партнери?

Храна за сите е моментално лоцирана само во Скопје каде што постојано ја шири својата мрежа на угостителски објекти кои ја почитуваат храната. Доколку сакате да ни се приклучите регистрирајте акаунт и пополнете го формуларот.

Пребарај

Резултати 0

Посакувате некој од Вашите омилени угостителски објекти да се дел од оваа платформа? Предложи