Вчитувам...

Кафе мисли - 2

  Храна За Сите   12.05.2018

Милиони луѓе низ светот го започнуваат секој ден со чаша кафе. За многумина кафето е инспирација, за многумина нема инспирација додека нема кафе, но зависни или не од утринската магична напивка, на сите ни е најтешко кога алармот ќе ни заѕвони во понеделник наутро. Има толку многу видови кафе и секој од нив е правилниот начин да се започне денот. Во тој контекст, прочитајте ги овие инспиративни мисли, цитати и факти за кафето.

1. 


2. 


3. 


4. 


5. 


6.


Автор

Слични статии

Посакувате некој од Вашите омилени угостителски објекти да се дел од оваа платформа? Предложи